Ajankohtaista

 

 

 

 

 

 

 

 

Maskun Kalustetalo avaa uuden myymälän Kotkassa perjantaina 9.6.2017

Perheyritys Maskun Kalustetalo avaa perjantaina huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän sekä sen yhteydessä kesäpihan Kotkan Jumalniemessä. Maskun uuden konseptin mukaan toteutetussa myymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, joka tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

  • Kotkaan avattava uusi myymälämme on uuden sisustuskonseptimme mukainen, jossa myymälämme valikoima, esillepano ja toiminnallisuus on suunniteltu tarkasti asiakkaita kuunnellen. On tärkeää tuntea suomalaisten sisustusmaku, josta meillä on jo 34 vuoden kokemus. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja ja mallistomme on uniikki. Tärkein asia on edullinen hintatasomme. Oman mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Maskun toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Maskun tavoitteena on olla lähellä asiakkaita. Masku-ketjulla on ennestään 44 myymälää, mutta myymälää ei ole ollut vielä Kotkassa. Masku on saanut runsaasti kuluttajatoiveita ketjun tulosta paikkakunnalle.

  • Olemme etsineet konseptiimme sopivaa ja parhaalla paikalla olevaa liiketilaa Kotkasta ja nyt sellainen löytyi Jumalniemestä. Olemme innoissamme, kun saamme vihdoin perjantaina avata ovet uuteen myymäläämme ja pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme Suomen laajimman huonekaluvalikoiman markkinoiden edullisimpaan hintaan, Kuronen kertoo.

Maskun uusien myymälöiden avajaiset ovat saaneet monella paikkakunnalla aikaan suuret yleisöryntäykset ja yritys on varautunut perjantaina alkaviin ja maanantaihin asti kestäviin avajaisiin poikkeuksellisin asiakaseduin.

  • Olemme varanneet uuden myymälän avajaisiin kaikista tuoteryhmistä poikkeuksellisia avajaistuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset. Avajaisten kunniaksi tarjoamme kakkukahvit perjantaista lauantaihin uudessa myymälässämme, Maskun Kotkan myymäläpäällikkö Joonas Pulkkinen kertoo.

Maskun Kotkan myymälä avataan osoitteeseen Jumalniementie 7 ja myymälä työllistää viisi henkilöä. Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Yhtiöllä on 45 Masku-myymälää, kolme Finnlandia-myymälää ja verkkokauppa sekä tytäryhtiön kautta kaksi Masku-myymälää Virossa. Yhtiö työllistää lähes 300 henkilöä.

 

Lisätietoja:

Ville Heinonen
markkinointijohtaja
Maskun Kalustetalo Oy

puhelin 040 750 1659